Un partit d'aquesta temporada.

El CE Mataró posa setge al líder amb una nova victòria

Els groc i negres guanyen a Sant Andreu i aprofiten l'empat de la Guineueta.

El CE Mataró va aconseguir diumenge una victòria clau per seguir aspirant a l'ascens directe, posició que només aconsegueix el primer de Segona Catalana. Els de la capital del Maresme visitaven el Districte 030 conscients que si guanyaven, s'acostaven a un punt de la Guineueta, que havia empatat el seu partit. Dit i fet, els d'Alberto Aybar van treure tot el geni per superar el filial del Sant Andreu i acostar-se al primer. Caldrà no badar, ja que l'Argentona suma cinc victòries seguides i està a tres punts dels mataronins.

El partit a Sant Andeu va posar-se molt de cara amb el gol matiner d'Aitor Gonzàlez als dos minuts. No s'havia jugat ni mitja hora que els groc i negres ja tenien encarrilat el matx amb el segon gol, aquest de Sergio. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa,  Vint minuts va tardar el conjunt local en aconseguir retallar diferències. El gol d'Aznar posava emoció al matx, que es va mantenir durant el que va restar de partit. A un minut per acabar, Dani González va donar la tranquil·litat absoluta als groc i negres amb un 1-3 que finalment certificava els tres punts pel conjunt de la capital del Maresme.