Imatge d'arxiu del CE Mataró.

El CE Mataró perd amb el Molletense

Els groc i negres cauen 3-1 en un partit marcat per la pilota aturada.

El CE Mataró va rebre dissabte la segona derrota de la temporada en la seva visita al Molletense. Els groc i negres, líders destacats de la Segona Catalana, es van topar amb un rival que va jugar al límit i que va aprofitar les jugades a pilota parada per frenar la seva bona dinàmica. Els de Raúl Monroy van caure 3-1 i ara tenen dos punts d'avantatge respecte Turó Peira i Montcada, que van guanyar i ajusten la part alta de la taula.

Els groc i negres es van trobar amb tot en contra en el partit amb els de Mollet. Els locals, que van disputar totes les pilotes com si fos l'última i amb entrades inclús més dures del compte, van avançar-se a la mitja hora amb un gol de córner després de rematar al primer pal la centrada. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa, tres minuts va tardar el conjunt local en posar coll amunt el partit pels mataronins. El 2-0, després d'una bona maniobra del seu davanter, ho complicava tot. Els mataronins van intentar-ho, inclòs un xut al pal de Toni, però seria el Molletense qui aconseguiria el tercer i definitiu gol. En temps afegit, Uri Martínez va fer el 3-1 però ja no hi havia temps per a més.