Un partit d'aquesta temporada del CE Mataró.

El CE Mataró perd a Mollet i el Turó Peira s'apropa

Derrota per 3-2, la tercera de la temporada.

El CE Mataró va ensopegar el cap de setmana passat en la seva visita al Mollet, quart classificat. Els de Raúl Monroy van perdre per 3-2 en un partit d'alternatives que suposa un pas enrere dels groc i negres: el Turó Peira, segon classificat, va golejar plàcidament i ara es col·loca a dos punts dels mataronins. El tercer, un Montcada que també va guanyar, es troba a sis punts dels mataronins.

El partit de diumenge es va posar de cara als sis minuts, quan Kique va trobar porteria i encarrilava el matx en un camp complicat. Però els vallesans no es van donar per vençuts, i a la mtija hora van empatar el matx. Abans del descans complicaven la cosa pels mataronins amb el 2-1 a un minut per anar a vestuaris.

A la represa, els groc i negres van intentar sense sort trobar l'empat. Aquest no va arribar: al 75' el Mollet feia un 3-1 que semblava matar el partit. Kique, de nou, va fer el segon gol dels mataronins en el 89', però ja no hi havia temps per a la remuntada.