Un partit del CE Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró no passa de l’empat i veu les orelles al llop

La diferència respecte el segon es redueix a sis punts (1-1)

El Club Esportiu Mataró acumula tres jornades consecutives sense guanyar. Dos empats i una derrota que frenen la marxa triomfal del conjunt groc-i-negre en el seu afany de tornar a Primera Catalana. La situació no seria preocupant si agafem de referència el Turó Peira. El gran escull fins ara en la lluita per la primera posició, encara travessa una dinàmica molt pitjor. Ja són sis partits seguits sense conèixer la victòria, amb quatre empats consecutius. De cop i volta, però, ha aparegut un nou rival. I aquest sí que va de debò.

El Mollet ha guanyat vuit dels últims deu partits (un empat i una derrota) i ha assegurat els tres punts en les últimes tres jornades. A més, ho ha fet amb victòries d’impacte; 3-0, 0-4 i, aquest cap de setmana, un altre 3-0 davant l’Europa B. El fins ara millor equip de la segona volta no va poder fer res davant l’embranzida d’un Mollet que ja s’ha situat segon a sis punts del CE Mataró.

Sortosament per l’equip que entrena Raúl Monroy, el goal average és del Mataró. A la primera volta, el conjunt de la capital del Maresme va guanyar 2-0. A Mollet, triomf de l’equip local per 3-2. Només resten cinc jornades per acabar la lliga i els sis punts més average de distància haurien de ser suficients, però el Mataró necessitarà alguna victòria més.

Una victòria que, en les últimes setmanes, no acaba d’arribar. Aquest cap de setmana, davant el Molletense, els mataronins no van ser capaços d’imposar el seu futbol. Els visitants es van avançar a la primera part culminant un contraatac i la cosa s’hauria complicat encara més si Morán no atura un penal que era pel 0-2.

A la segona part, els mataronins van augmentar la seva producció ofensiva fins el gol de l’empat, obra d’Uri Martínez, a un quart d’hora pel final. L’equip de Raúl Monroy va acabar el partit amb superioritat numèrica, per expulsió del visitant Vega, però l’empat (1-1) ja no es va moure.

Després de Setmana Santa el Mataró intentarà posar punt i final a aquest petit Via Crucis amb una victòria que esvaeixi dubtes.