Un partit del CE Mataró aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró guanya i manté el lideratge

Els groc i negres s'imposen 4-2 al Singuerlín.

El CE Mataró manté una setmana més el lideratge de la segona catalana. Els de la capital del Maresme van imposar-se per 4-2 al Singuerlín en un partit complicat, on els vistiants van avançar-se primer però on els mataronins van saber refer-se per sumar tres punts vitals, ja que el Turó Peira no va fallar en el seu enfrontament. Una setmana més, els groc i negres es troben primres empatats a punts amb el seu principal perseguidor.

El partit no va començar bé per les aspiracions mataronines, que es van trobar amb un gol en pròpia porteria en contra passada la mitja hora. Això, però, no tapava el fet que els groc i negres estaven dominant i tenien oportunitats clares. Abans del descans, Dani Prieto aconseguia empatar el matx.

A la represa, les ocasions van anar caient de part dels locals, que això sí no van trobar porteria fins el minut 70, quan Pedro de xut creuat aconseguia capgirar el marcador. Un minut més tard, però, eren els visitants els que empataven el partit. Però el CE Mataró no estava disposat a perdre punts, i menys a casa. A un quart d'hora pel final, el lateral Yustos -la cosa anava de defenses aquest diumenge- aconseguia fer el 3-2. En el tram final Uri Martínez va donar la tranquil·litat amb el quart gol.