El CE Mataró presentava les seves novetats. Foto: cemataro

El CE Mataró, golejat a casa en el Trofeu Iluro

La Montañesa no té pietat del conjunt de Raúl Monroy (2-6)

Bany de realitat. És una expressió, segurament estereotipada, que sovint ens serveix per il·lustrar la gerra d’aigua freda que cau sobre un equip amb il·lusions, i esperances ben fonamentades, que es veu clarament superat per un rival que sembla indicar-li els seus límits competitius. Sovint, però, la patacada, per important que sigui, serveix d’estímul a l’equip amb il·lusions per esforçar-se encara més i superar els seus límits. Això és el què intentarà fer el Mataró després d’encaixar un contundent 2 a 6 en el partit que servia de presentació davant la seva afició.

El Municipal del Centenari va veure un equip local clarament superat pel potencial del seu rival, la Montañesa, que es va emportar sense contemplacions la 30ª edició del Trofeu Iluro. Samuel Bayón contestava el domini del conjunt de Nou Barris fent l’1 a 3 poc abans del descans. A la segona part, però, tres gols més de l’equip barceloní deixaven el resultat en un feridor 1 a 6. En el tram final, Toni Paredes maquillava una mica les coses fent el definitiu 2 a 6.

La Montañesa és un equip de l’altre grup de la Primera Divisió Catalana i sembla que aquesta temporada tornarà a lluitar pels llocs de privilegi de la competició. El Club Esportiu Mataró, nouvingut a la categoria, haurà de buscar fórmules per anar millorant de cara els primers partits de lliga. Només era un amistós, sí, però el conjunt local ja no té temps per seguir provant coses. Diumenge que ve, els groc-i-negres visiten el Parets en el primer partit oficial de la temporada.