Un partit d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró encaixa la primera derrota de la temporada

Els groc i negres perden 2-1 amb el Singuerlín, un rival directe.

El CE Mataró va patir la primera derrota de la temporada aquest cap de setmana a Santa Coloma de Gramenet, en la seva visita al camp del Singuerlín. Els mataronins s'enfrontaven a un dels perseguidors del líder, i van ensopegar per 2-1. El resultat manté el conjunt de Raúl Monroy en la primera posició, però amb un marge molt estret de només un punt respecte el Turó Peira i el mateix Singuerlín. Els groc i negres es troben al capdavant amb 15 punts: cinc victòries i una derrota en sis jornades.

El partit va decidir-se a la segona part, després d'un primer temps mogut en el que els locals, a la primera jugada que van tenir, van anotar l'1-0. Els groc i negres van reaccionar i van tenir ocasions per capgirar el partit, fins que a la mitja hora Toni va aconseguir empatar en una sortida ràpida després de recuperar l'esfèrica. A la represa, els mataronins van tenir aproximacions a l'àrea, com un xut al pal i un parell d'aturades de mèrit del porter del Singuerlín. A deu minuts per acabar, els locals van aconseguir fer un 2-1 que queia com una galleda d'aigua sobre el CE Mataró, que ja no va poder capgirar el marcador.

El proper compromís del CE Mataró serà a casa, el diumenge 14, davant el Turó Peira, precisament el segon classificat. Un partit que servirà per veure el nivell de l'equip en el segon enfrontament entre els tres primers.