Per segona setmana consecutiva el Club Esportiu Mataró ha deixat la porteria a zero. Els groc-i-negres, que fins aleshores sempre havien encaixat algun gol en cada partit, han fet de la seva àrea una fortalesa en aquestes últimes dues jornades. Contra el Sabadell Nord, però, a diferència del què va passar fa una setmana a Rubí, ni Samuel Bayón ni cap altre jugador de l’equip va ser capaç d’escriure el desenllaç amb una genialitat. Al final, doncs, empat a zero i repartiment de punts.

En realitat, la genialitat va arribar a la pròpia àrea. Pol Andiñach va parar un penal sobre el minut 60 que hauria posat per davant a l’equip que visitava el Municipal del Centenari. El Mataró va tenir estones de bon futbol, sobretot a la primera part, però les ocasions de Víctor Yustos o Fran Ochoa no van ser suficients per batre Llorenç Granado, el porter del Sabadell Nord. Al final, l’empat va semblar just pels mèrits d’un i altre equip.

El CE Mataró segueix invicte amb un balanç equilibrat de quatre victòries i quatre empats. Els 16 punts situen a l’equip de Raúl Monroy en la quarta posició, a només un punt del Palamós i a dos de la promoció d’ascens (plaça que ocupa el Vic). El líder, el Girona B, només ha cedit un empat i suma 22 punts. El Mollet és el proper rival del Mataró en partit que es jugarà a la ciutat vallesana.