L'onze del Barça que va superar l'Atlètic. Foto: fcbarcelona.cat

El Barça de Marta Torrejón i Leila Ouahabi goleja l’Atlètic de Madrid

El conjunt blaugrana no té pietat del seu gran rival en la lluita pel títol (6-1)

Un gol d’Amanda Sampedro avançava l’Atlètic de Madrid en el minut 2 de partit. Només seria un miratge. El Barça de les mataronines Marta Torrejón i Leila Ouahabi acabaria passant per sobre del conjunt matalasser per segellar una contundent victòria que suposa un cop de puny important sobre la taula (6-1).

El Barça marca diferències respecte el campió de lliga de les últimes tres temporades. La plantilla blaugrana sembla, aquesta vegada, més superior que mai i així ho va demostrar en aquest primer duel directe entre els dos equips més potents del campionat. Jenni Hermoso, de penal, feia l’empat poc després del 0 a 1 de l’Atlètic. Sobre la mitja hora, Mariona posava per davant l’equip local. Encara abans del descans, un gol en pròpia porteria i un altre d’Oshoala deixaven el partit liquidat (4-1).

Una altra vegada gràcies a la davantera nigeriana, i novament en pròpia porteria, arribarien els últims gols del partit per fer pujar el definitiu 6 a 1 en el marcador. Marta Torrejón va jugar fins el xiulet final i Leila Ouahabi durant 75 minuts, abans de ser substituïda per Melanie. El Barça juga dimecres el partit de tornada de la primera eliminatòria de la Champions League. L’equip català espera fer bo el 0 a 2 que va aconseguir al camp de la Juventus de Torí.