Pas enrere del CE Mataró en la seva lluita per ascendir a Primera Catalana. Els mataronins havien de guanyar per mantenir la persecució al Guineueta, equip que es troba a tres punts, però van ensopegar a casa en la visita d'un històric com el Montcada, sí, però que es troba en desena posició i que venia de perdre la setmana passada. Un mal resultat que trenca la bona ratxa de les darreres setmanes i que provoca que la Guineueta s'escapi a sis punts. L'Europa B, tercer, es col·loca a un punt dels mataronins.

El partit va començar bé pels interessos dels groc i negres, que als cinc minuts ja s'havia avançat amb un gol de Ricky. Malgrat això, l'alegria seria incomplerta ja que abans d'acabar la primera part, el Montcada empatava. Encara hi hauria temps perquè els visitants fessin el segon en un córner abans del descans.

A la represa els mataronins van buscar la remuintada amb canvis des de la banqueta però sense aconseguir ocasions clares. La millor va ser un penal que Bargalló va xutar a la dreta del porter i aquest va encertar la direcció. Els mataronins van cremar totes les naus amb un últim canvi però ja no va haver-hi més opcions i la derrota era una realitat.