Un partit a casa del Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró torna a guanyar deixant la porteria a zero

Victòria a casa davant el Tona (1-0)

1 a 0. Aquest resultat es repeteix en les victòries del CE Mataró al Centenari des del 24 de novembre. Els últims tres partits que els groc-i-negres han guanyat a casa ho han fet amb aquest marcador. De fet, sempre que el Mataró ha guanyat aquesta temporada ha sigut per la mínima, amb l’excepció del triomf davant el Llagostera (3-1). Dades que parlen d’una Primera Catalana molt igualada i de la capacitat competitiva de l’equip de Raúl Monroy l’any del seu retorn a la categoria.

Davant el Tona, els mataronins van tornar a exhibir fortalesa defensiva i puntualitat a l’àrea contrària. A les acaballes de la primera part, Tejedo va fer el gol que seria decisiu. El Tona va tenir una gran ocasió per empatar a cinc minuts del final, però el seu xut es va estavellar al pal. Al final, el conjunt local va saber defensar la seva porteria per sumar tres punts més. La ventada no va jugar a favor de la vistositat del partit però tampoc va frenar la carrera del Mataró cap a la zona més alta de la classificació.

El conjunt de la capital del Maresme és cinquè amb 28 punts, a 4 de la promoció d’ascens. El Vic, actual segon classificat, va empatar (0-0) amb el Girona B. El filial de l’equip de segona divisió continua marcant registres històrics a nivell defensiu; 16 partits, 2 gols en contra.