El CE Mataró torna a caure fora de casa. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró encaixa la segona derrota de la temporada

Els groc-i-negres perden per la mínima a la Jonquera (1-0)

El Club Esportiu Mataró és un equip que intenta expressar-se a través de la pilota i dels atacs posicionals, un conjunt que en aquest inici de temporada a Primera Catalana també s’ha fet fort defensant amb la possessió o, si el rival i el moment del partit així ho requerien, fent servir altres mecanismes per tal de protegir la seva porteria. El Mataró és un equip que encaixa poc però que, malgrat la seva vocació ofensiva, també marca poc. És la segona derrota de la temporada, la segona consecutiva fora de casa i el Mataró va acabar el partit, una altra vegada, sense fer gol.

El porter del CE Mataró, Joan Compte, va evitar el gol local amb un parell de bones intervencions durant la primera meitat. Bargalló ho va provar poc abans del descans amb un xut que buscava el pal llarg, però el porter de la Jonquera va refusar la pilota.

A la segona part, el partit semblava encaminat cap al 0-0 fins que Parri, en una acció de mala sort a un quart d’hora pel final, va fer-se en pròpia porteria l’únic gol del partit. La Jonquera va saber jugar els últims minuts per tal de conservar el resultat i el Mataró, malgrat els seus intents, no va poder esgarrapar cap punt. El conjunt de Raúl Monroy continua a la part alta de la classificació, quart amb 22 punts, i ja prepara el partit contra el Manlleu que es jugarà el dia 15 de desembre.