Futsal
Futsal

Victòria important del Futsal Aliança Mataró a Lleida

Els mataronins segueixen lluitant pel tercer lloc.

El Futsal Aliança Mataró va sumar tres punts de vital importància a terres lleidatanes que li permeten continuar quart i seguir lluitant per acabar entre els tres primers classificats quan resten cinc partits per acabar la lliga. Sembla que ara que arriba el tram final tots els equips de la zona alta s’han posat les piles i aquesta jornada els 5 equips que lluiten per la segona i tercera plaça que van guanyar els seus respectius partits.

La primera part va estar força igualada i va acabar amb empat a 1, Llibert Canal va avançar als mataronins amb un potent xut des de fora de l’àrea, però abans del descans els locals empatarien de penal.

A la represa els vermells van sortir més endollats que els locals i amb un tres i no res es van posar 1 a 4 a dalt, Medina van fer dos gols d’oportunista al segon pal i Alex del Barco va fer el quart gol al culminar una jugada d’estratègia.  El Caragol va fer el 2 4 després d’aprofitar una pèrdua de pilota visitant i va buscar la igualada jugant amb porter jugador. Amb els locals jugant de cinc l’Aliança va poder sentenciar el matx amb dos gols de camp a camp, el primer d’Alex del Barco i el segon de Rafa Berlanga.

Ara la competició s’aturarà per la Setmana Santa i el Futsal Aliança Mataró no tornarà a competir fins el cap de setmana del 27 i 28 d’abril quan rebi la visita de la Unión Santa Coloma, un equip que no s’hi juga res, però que sempre és un rival incòmode.