L'equip del Futsal celebra el primer triomf.

Primera victòria del Futsal Aliança Mataró a la Segona femenina

Tres punts importants davant el Red Stars.

El Futsal Aliança Mataró visitava el Red Stars amb baixes importants però eren conscients del que hi havia en joc i desde l’ inici van sortir molt concentrades i van avançar-se amb un gran gol de Meri. El partit estava controlat i a prop de fer el 0 a 2, però després de fallar una ocasió claríssima arribava l’empat de les locals. Això va desconcertar l’equip que va rebre 2 gols més en poc temps. Amb 3 a 1 l’equip va tornar a centrar-se retallant distàncies amb un gol d’ Ariadna en una jugada individual. Els últims minuts de la 1a part van ser de domini mataroní però sense encert de cara a porteria.

A la represa es mantenia el mateix guió i Geraldine empatava el partit en una ràpida jugada col·lectiva. Les locals intentaven aguantar l’assetjament visitant defensant a mitja pista mentre les mataronines gaudien de moltes ocasions. A falta de 8 minuts les vermelles disposarien d’una superioritat numèrica després de l’expulsió d’una jugadora local. Tot i tenir ocasions clares la pilota no volia entrar, fins que Carla aconseguia el 3 a 4 a falta de pocs minuts pel final. Les locals van arriscar amb portera jugadora i van gaudir d’alguna ocasió però no es va moure el marcador. Gran remuntada per seguir amb opcions per aconseguir la permanència, que ara es situa a 4 punts.

Aquest proper dissabte a les 16h al Teresa Maria Roca de Mataró ens visita el Cervera, oportunitat d’or per intentar sumar tres punts més a la categoria de plata estatal.