Imatge de l'equip en acabar el partit.

Segona victòria consecutiva del Futsal Aliança a 2ª Divisió femenina

Setmana vinent duel crucial per la salvació visitant la pista de l’Eixample per acabar la primera volta.

El sènior femení del Futsal Aliança Mataró va aconseguir dissabte la segona victòria consecutiva de la temporada per 5-4 enfront el Futsal Cervera. 3 punts importants per seguir optant a la salvació.

La primera part de les mataronines va ser espectacular, potser la millor cara de la temporada, anant a vestidors amb un contundent 4-0. L’equip era capaç de generar moltes ocasions de gol i també de materialitzar-les. En els minuts 3 i 6 arribaven els primers gols obre d’Anna Munné i Carla Tortajada. El joc era vistós i ofensiu i les visitants tot i combatre es veien superades. En el 12 novament Anna Munné feia el 3-0 amb una jugada sensacional i ja en l’últim minut de la primera Cristina Vázquez feia el 4-0 amb una bona jugada combinativa de l’equip de Nicolàs Dedeu. Mitja part i millors sensacions impossible.

A la segona part el guió va canviar totalment, les lleidetanes es van posar dins del partit amb dos gols de Marta Garcia en els minuts 24 i 25, posant la por al cos de les vermelles. Tocava patir, defensar i començar a tornar dominar el ritme del partit. Per sort en el 29 arribava el 5-2 que donava aire a les locals, gol de Maria Espinar. Tot i així el partit no estava sentenciat, les visitants seguien apretant i arribava tot seguit el 5-3 en pròpia porta de les locals. Tocava defensar el joc de 5 de les visitants i patir de valent, en el 39 arribava el 5-4 de Núria Morales, segons finals emocionants i tres punts vitals que es queden a Mataró.