El sènior femení del Futsal Aliança Mataró va aconseguir dissabte la segona victòria consecutiva de la temporada per 5-4 enfront el Futsal Cervera. 3 punts importants per seguir optant a la salvació.

La primera part de les mataronines va ser espectacular, potser la millor cara de la temporada, anant a vestidors amb un contundent 4-0. L’equip era capaç de generar moltes ocasions de gol i també de materialitzar-les. En els minuts 3 i 6 arribaven els primers gols obre d’Anna Munné i Carla Tortajada. El joc era vistós i ofensiu i les visitants tot i combatre es veien superades. En el 12 novament Anna Munné feia el 3-0 amb una jugada sensacional i ja en l’últim minut de la primera Cristina Vázquez feia el 4-0 amb una bona jugada combinativa de l’equip de Nicolàs Dedeu. Mitja part i millors sensacions impossible.

A la segona part el guió va canviar totalment, les lleidetanes es van posar dins del partit amb dos gols de Marta Garcia en els minuts 24 i 25, posant la por al cos de les vermelles. Tocava patir, defensar i començar a tornar dominar el ritme del partit. Per sort en el 29 arribava el 5-2 que donava aire a les locals, gol de Maria Espinar. Tot i així el partit no estava sentenciat, les visitants seguien apretant i arribava tot seguit el 5-3 en pròpia porta de les locals. Tocava defensar el joc de 5 de les visitants i patir de valent, en el 39 arribava el 5-4 de Núria Morales, segons finals emocionants i tres punts vitals que es queden a Mataró.