-
-

Segona victòria a domicili del Futsal Mataró

L'equip recupera sensacions després de la derrota a casa.

Segona victòria en lliga del Futsal Aliança Mataró masculí en la pista del Industrias Santa Coloma B per un contundent 2-7. Tot el resultat el partit va estar molt igualat en el marcador, sobretot en la primera part.

Els homes d’Albert Sabaté visitaven al filial de l’Industrias, que encara no ha sumat cap punt a la lliga, amb la necessitat de revertir la derrota de la setmana passada. L’inici dels mataronins no va ser bo i l’equip local, molt ben organitzat i amb les idees molt clares, generava ocasions sobretot en transició i pèrdues de pilota en creació. En els primers minuts arribava l’1 a 0 després d’una falta a la frontal de l’àrea. Els mataronins començaven a generar joc però en una bona transició arribava el 2 a 0 local, fet que va espavilar els visitants que varen començar a atacar i a ser més agressius. El 2-1 era obra de Marc Campàs i al final de la primera part Paquito Parés aturava un doblepenal que mantenia als mataronins dins del partit.

A la segona part el partit va ser completament diferent, els mataronins van sortir molt més endollats i fruit d’això en 3 minuts anotaven 3 gols de Alex Medina. El 2 a 4 era un cop molt dur pels locals que veien com perdien en el marcador i sobretot en sensacions sobre la pista. Fruit d’una nova acció combinativa arribaria el 2 a 5 provocant que els locals haguessin de sortir amb porter jugador. La defensa mataronina va ser novament impecable i feien finalment dos gols més (Joel Císcar i Marc Campàs).

Tres punts més que alcen els mataronins fins la 3a posició, que hauran de defensar aquest proper diumenge a les 12:30h enfront un potent Martorell.