Futbol Sala Futsal Mataró.  Foto: R.Gallofré
Futbol Sala Futsal Mataró. Foto: R.Gallofré

Segona derrota de la temporada del Futsal Aliança a Segona B

L'equip es manté líder.

El Futsal Aliança Mataró masculí rebia a l’Escola Pia Sabadell, rival dur que sempre ha generat una especial rivalitat en els seus darrers enfrontaments. El partit va ser molt físic i intens, amb gran ambient a la graderia i amb emoció fins al final. La primera part el sabadellencs varen realitzar una defensa pressionant alta que incomodava als mataronins, provocant pèrdues de pilota en creació i situacions clares de finalització. En una d’aquestes accions els sabadellencs s’avançaven en el marcador (0-1). El partit estava molt vibrant, amb els dos equips pressionant i generant ocasions, destacar les grans aturades dels dos porters. El marcador no es movia i acabava la primera part.

A la represa els visitants van baixar físicament i els mataronins ho van aprofitar per començar a dominar el partit, generant moltes ocasions de gol, algunes d’elles amb grans intervencions del porter visitant i d’altres els pals evitaven l’empat. El partit avançava, es tornava més intens i amb més nervis, fruit que provocava picabaralles i embrutava el gran matx que s’estava veient. En una de les poques ocasions visitants en la segona part, una pilota llarga es convertia en assistència de gol de cap, superant de vaselina al porter Isaac (0-2), i gerra d’aigua freda pels locals. Tocava seguir insistint: es disposava de doblepenal però el capità Del Barco enviava la pilota novament al pal. El gol no volia arribar. Quan restaven 4 minuts s’arriscava amb porter jugador, però la manca d’encert i la gran defensa visitant evitaven qualsevol remuntada. L’1-2 arribava a falta de 8 segons del partit, obra d’Oriol López. No hi havia temps per més i els escolapis s’enduien els 3 punts del Roca.

Amb aquest resultat, el Futsal Aliança Mataró segueix liderant la categoria, ara amb 3 punts d’avantatge respecte el segon classificat. El proper dissabte visitaran la complicada pista del Cerdanyola (19:45h).