Un partit del Futsal Mataró d'aquesta temporada.

Quarta victòria seguida del Futsal Aliança Mataró

Golejada davant el Sagorbe.

El Futsal Aliança Mataró va sumar la quarta victòria consecutiva després de superar 4-0 a casa al Segorbe de Castelló. Amb aquests tres punts els mataronins es consoliden en tercera posició i agafen un petit avantatge de cinc punts davant els seu perseguidors. Recordar que els tres primers classificats tenen accés a jugar la temporada vinent la Copa del Rei.

L’Aliança rebia la visita de l’únic equip no català del grup, el Segorbe de Castelló, un equip que està lluitant per mantenir la categoria i que durant bona part del matx es va mostrar com un equip molt dur i fins i tot brusc en alguns moments. La primera part va acabar amb un avantatge mínim dels vermells (1-0) gràcies al gol d’Alejandro Medina després d’una gran jugada associativa entre Rafa Berlanga i Llibert Canal.

A la represa Alex del Barco va fer el 2 a 0 després d’una passada d’aquest a Medina que va deixar passar per sota les cames la pilota sorprenent al porter visitant. Alejandro Medina que va estar molt actiu va fer el 3 a 0 de tacó després d’una passada d’Oriol López. I ja en els darrers minuts amb els castellonins jugant de cinc, el porter mataroní Isaac Fernández va fer el definitiu 4 a 0 de camp a camp.

Ara els mataronins estaran dues setmanes sense jugar, aquest cap de setmana no hi ha lliga i el cap de setmana del 2 i 3 de febrer tampoc, ja que el seu rival l’Isur Terrassa s’ha retirat de la competició i automàticament els mataronins guanyaran 5 a 0. Per tant el pròxim partit serà a casa davant el filial de l’Industrias Santa Coloma B.