Olga Garcia es va formar al Futsal Mataró, però poc després va donar el salt a la primera línia de futbol sala femení. Després d'estar al Barça, actualment és jugadora de l'Atlético de Madrid i és, també, la madrina del  XIII Torneig Gestoria Luis Futsal Santes que se celebrarà durant aquest mes de juliol. La cita se celebra del 10 de juliol al 25 i manté el seu caràcter social i festiu. L'any passat la cita va aglutinar 860 jugadors en 80 equips, amb 172 partits i més de 10.000 espectadors.

El torneig compta amb categories benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i sub-26 en nois, femení base i júnior en noies i infantil-aleví, juvenil-cadet i sub 26 en mixte. Tots els equips participen un mínim de tres partits en la fase de grup, amb normes FIFA i 50 minuts per enfrontament, avantsala dels quarts de final i la resta d'eliminatòries fins a la gran final.

A més, s'ofereixen obsequis i altres elements que fan de la cita un espai molt atractiu: arbitratges de la mà de la FCF, samarreta per a cada participant, foto d'equip, sortejos de material esportiu de jugadors top i de material Zeno TEam, aigua en tots els partits i Welcome Pack dels col·laboradors. Per a més informació sobre el torneig: torneigsantes@futsalmataro.cat.

03d790d2 3b96 4ed4 b47b defc176dc6c6