-
-

Nova derrota del Futsal Mataró a la Segona Divisió femenina

L'equip suma dues derrotes en dues jornades

Segona jornada pel sènior Aliança femení on rebia al Penya Esplugues B, filial de l’equip de 1a divisió, un filial molt jove amb molta intensitat.Es repetia el guió de la 1a jornada on les jugadores de Nicolàs Dedeu i Pablo Fernández es van veure superades a l’inici del partit,però a més en aquest cas rebent el 0 a 1 al poc de començar el partit. Les visitants van fer una molt bona primera part, amb molta fluïdesa en el seu joc de creació, provocant que les nostres no aconseguissin recuperar pilotes i arribessin tard a la pressió.

Tot i tenir alguna ocasió clara per retallar diferències es va arribar a la mitja part amb un clar 0 a 3. Resultat que complicava i molt el debut de les noies en el Teresa Maria Roca.

A la represa les mataronines van millorar bastant en intensitat i fluidesa de joc, i es va veure un altre partit, més igualat. Tot i així no es va moure el marcador fins que les locals van arriscar amb portera jugadora a manca de 7 minuts. En aquest període un gol encaixat i el primer gol a plata obre de Sara Cayuela, van provocar el definitiu 1 a 4 en el marcador i la segona derrota.

Propera jornada primer desplaçament a Almassera (València), on les mataronines seguirant buscant adaptar-se a l’exigència i ritme de la categoria i sumar la primera victòria.