Futsal Aliança Mataró de Segona femenina. Foto: Futsal

El Futsal Aliança Mataró surt del descens

Les mataronines guanyen un rival directe i ja veuen la llum.

El Futsal Aliança Mataró jugava un partit trascendental per la permanència a la Segona femenina, enfront tenia el César Augusta, rival que es trobava a només un punt de les mataronines.

El partit va començar amb dues rivals sabent els que es jugaven, sense voler arriscar en accés i amb domini altern de la possessió de la pilota. Els minuts passaven i les vermelles no eren capaces de dominar el partit, es va necessitar un temps mort per tal de tranquilitzar a les jugadores i posar ordre al matx. I així va ser, quan en el minut 8 Irene feia l’1 a 0, després de varis rebots. I cinc minuts més tard Meritxell feia el 2-0 en una jugada a pilota aturada, amb un fort xut exterior. Abans de la mitja part, les mataronines haurien de defensar durant dos minuts una inferioritat numèrica per la dubtosa expulsió d’Irene, l’excel·lent defensa i les grans aturades de Sara Ibáñez evitaven el gol visitant.

Una segona part decisiva

A la represa el partit va augmentar el ritme, amb els dos equips sabent que el partit era molt important, les aragoneses començaven a arriscar i en el 28 la visitant Judith feia el 2-1 i posava molta emoció al partit. El partit s’igualava i qualsevol equip podria marcar, i no seria fins al minut 35 que la “killer” Anna Munné faria pujar el 3-1, un cop dur per les visitants, que arriscaven amb portera jugadora per retallar distàncies. Entravem a l’últim minut, i després de fallar una clara ocasió de camp a camp, les visitants feien el 3-2 a falta de 30″. Molta emoció i tensió final, però tres punts que es quedaven a casa.

Ara les noies de Nicky Dedeu amb aquests tres punts surten del descens. Setmana vinent viatge a Saragossa per enfrontar-se al Inter Sala, segon classificat de la lliga.