Celebració del Futsal Aliança Mataró després de guanyar a Manresa

El Futsal Aliança Mataró suma una victòria necessària

Els vermells superen 4-5 al Manresa en un final d'infart.

El Futsal Aliança Mataró va aconseguir el cap de setmana passat una victòria clau per seguir somiant. L'equip, que suma un 2020 força dolent en quan a resultats, va emportar-se el triomf per un ajustat 4-5 davant el Manresa en un partit de bojos amb un final d'infart, però que va servir per donar tres punts vitals de cara a la lluita per l'ascens a Segona Divisió. L'equip es manté segon a la classificació però aconsegueix allunyar una mica un rival directe en la lluita pel play-off d'ascens.

El partit va ser de clar domini mataroní durant els primers compassos, amb una pressió alta que dificultava el joc de creació dels manresans. Als cinc minuts, rafita va aconseguir fer el 0-1. Els millors minuts del Futsal van seguir amb el gol d'Oriol López per establir el 0-2 al marcador. El partit, però, va donar la volta com un mitjó. El Manresa va començar a millorar i a sortir amb la pilota, i va tancar als de la capital del Maresme. Primer, amb un 1-2 al quart d'hora i després, amb el 2-2 a un minut pel descans.

Un final de traca i tres punts pel Futsal Mataró

A la represa, els locals van seguir dominant i van aconseguir posar-se per davant al marcador amb el 3-2. Tocava reaccionar, i els de la capital del Maresme ho van fer pressionant de valent i tornant a generar perill. Així, al 29', Císcar aconseguia empatar amb un xut des del segon pal; un minut després, Novo remuntava amb el 3-4 de xut des de la frontal. Encara quedaven minuts perquè passessin moltes coses. Però es va desembocar tot en el darrer minut de partit. Lavado, de xut exterior, empatava en el 39'. El Futsal va demanar un temps mort per gestionar el darrer minut davant un Manresa que es mantenia amb porter-jugador. Una badada local la va aprofitar Císcar, a 20 segons per acabar, per aconseguir el 4-5 que significa molt més de tres punts pels mataronins.