Victòria clau.  Foto: R.Gallofré
Victòria clau. Foto: R.Gallofré

El Futsal Aliança s'emporta el triomf de Sabadell

Els vermells sumen un triomf de prestigi.

Els mataronins arribaven a Sabadell per disputar un dels plats forts de la jornada, partit entre dos dels rivals favorits per lluitar per les places de playoff a final de temporada.

Amb un pavelló ple de gom a gom es va veure un gran partit de futbol sala. Els mataronins van sortir amb una gran intensistat i fruit d’això, en els primers 4 minuts de joc, varen generar moltes ocasions clares de gol que no varen transformar. I com és el nostre esport, en la primera arrivada clara dels sabadellencs 1 a 0 en el marcador, després de resoldre un 3 contra 1.

Passaven els minuts i el gol visitant no arribava fruit a les grans intervencions del porter local i de la manca d’efectivitat. El partit era d’una intensitat molt alta amb un desgast físic que els locals varen pagar a la segona part.

A la represa el Futsal Mataró va continuar imposant un ritme de joc molt alt i generant arribaves constants a porteria rival, i al final, en el minut 25 Oriol López feia pujar el 1 a 1 en el marcador. 3 minuts més tard Rafael Berlanga xutava a porteria i la pilota impactava en les mans d’un defensor provocant penal. Miquel Soler el transformava i feia pujar el 1 a 2. En el següents minuts el CN Sabadell va intentar empatar el partit, fent-se dominador de la pilota, però els visitants van resistir aquests minuts d’incertesa i en el minut 36 Alex Medina feia pujar el 1 a 3 en el marcador. Era el moment del joc de 5 local, ben controlat pels mataronins, tot i que a falta d’1 minut pel final els locals feien pujar el 2 a 3. Res va canviar i els visitants sumaven 3 punts importants per situar-se en la 2a posició a 1 punt del líder, Hospitalet.

Dissabte vinent a les 20h partidàs en el Teresa Maria Roca, ens visita el Manresa FS, històric de la categoria i un dels altres grans de la lliga.