Imatge d'arxiu del Futsal Mataró.

El Futsal Aliança Mataró torna al camí del triomf

Els vermells venien d'una dura derrota amb el Sabadell.

Després de dues jornades seguides sense conèixer la victòria i perdre el lideratge, el Futsal Aliança Mataró es va retrobar amb la victòria després de superar 1 a 4 al FS Cerdanyola. Després d’aquest triomf el conjunt mataroní  comparteix la segona plaça amb l’Hospitalet i el Manresa i es troba a 3 punts del líder, el CCR Castelldefels.

Els mataronins que volien refer-se de la darrera derrota a casa van sortir amb moltes ganes i als descans ja guanyaven 0 a 2 gràcies als gols d’Alejandro Medina i de Joel Ciscar. A la represa els locals van retallar diferències i van disposar d’ocasions per empatar el matx, les més cles dos llançaments de deu metres que el porter mataroní va aturar salvant el seu equip.

Ja en el darrer minut de joc amb els locals jugant amb porter jugador van arribar l’1 a 3 de Miquel Puig i el definitiu 1 a 4 de Joel Ciscar.

Ara aquesta setmana l’equip mataroní juga dissabte a les 18:15 hores a la pista del Manresa, el vigent campió de la categoria i un dels equips més potents del grup III de la 2a B.  Els dos equips arriben empatats a punts al matx i tots dos venen de guanyar després d’haver estat dues setmanes sense fer-ho, per tant s’espera una partit molt igualat entre dos equips que volen seguir l’estela del líder.