Futsal futbol sala. Foto: R.Gallofré

El Futsal Aliança Mataró tanca la primera volta amb una derrota

Van perdre 4-7 amb l'Hospitalet Bellsport.

El Futsal Aliança Mataró tanca la primera volta del campionat perdent a casa 4 a 7 davant l’Hospitalet Bellsport, el quart classificat. Aquesta derrota no amaga la gran primera volta que ha fet el conjunt mataroní, que quan arribem a l’equador de la campanya és vuitè classificat amb 21 punts, amb 5 victòries, 6 empats i 4 derrotes.

Els mataronins van fer una bona primera part generant molt de perill i nombroses ocasions de gol,però va faltar encert de cara a porteria, per contra l’Hospitalet va tenir més encert i va marxar al descans guanyant 0 a 1.

A la represa els visitants van fer el 0 a 2, però ràpidament Oriol López va retallar diferències. Semblava que els vermells havien de continuar amb la remuntada, però inexplicablement l’equip va desaparèixer, i els visitants ho van aprofitar per encarrilar la victòria amb quatre gols més (1-6). Restaven vuit minuts pel final i l’equip ho va intentar amb el joc de cinc, i la veritat és que va funcionar, ja que l’equip amb gols d’Oriol López (2)  i Pol Novo es va posar a només dos gols (4-6). Encara quedaven 2 minuts i escaig, però amb els de casa arriscant en excés va arribar el setè gol visitant que va sentenciar el matx.

Ara aquesta setmana l’equip començarà la primera volta i tancarà aquest magnífic 2017 a casa davant el FS Linyola, el cuer de la categoria que encara no ha puntuat.