Futsal Aliança Mataró.

El Futsal Aliança Mataró supera el repte de la Unión

Victòria 2-4 en una pista complicada.

El Futsal Aliança Mataró va guanyar 2 a 4 a la sempre complicada pista de la Unión de Santa Coloma de Gramenet i empata a punts amb el segon classificat, l’Hospitalet Bellsport que va perdre a casa davant el Cerdanyola del Vallès.  El que no va fallar va ser el Castelldefels que continua líder amb 8 punts d’avantatge sobre els seus perseguidors.

La primera part va ser molt tàctica i no es van veure gaires gols, Azhar Chiheb va avançar als mataronins després de culminar una transició 2x1 i abans del descans els locals van fer la igualada. A la segona part Miquel Soler va fer l’1 a 2 amb un potent xut de forra l’àrea que va entrar per l’escaire, poc després Oriol López va fer l’1 a 3 després d’aprofitar un centre xut de Medina.  Els locals van retallar diferències en el tram final en una jugada afortunada quan jugaven amb porter jugador. I amb els de casa arriscant amb el joc de cinc  va ser quan Oriol López va recuperar una pilota a la seva pista i va marcar de camp a camp amb la porteria buida fent definitiu 2 a 4.

Diumenge a les 12:15 hores el conjunt mataroní rebrà la visita de l’Hospitalet Bellsport on estarà en joc la segona plaça de la categoria. Els mataronins tindran un matx de molta exigència davant un rival que vindrà amb ganes de sumar els tres punts després de no fer-ho en les dues últimes jornades.