-
-

El Futsal Aliança Mataró ascendeix a Divisió de Plata femenina

El sènior femení del Futsal Aliança Mataró es va proclamar campió de la Divisió d’Honor Catalana i va assolir l’ascens a la Divisió de Plata després de superar a casa 6 a 0 l’Industrias Santa Coloma.  Després de fer una temporada extraordinària  amb 20 victòries, 2 empats i només 3 derrotes, l’equip mataroní va assolir el títol restant una jornada pel final i ho va poder celebrar davant dels seus seguidors.

El matx es va posar de cara ben aviat ja que  al minut 4’ de joc va arribar l’1 a 0 que es farien les visitants en pròpia porta. Abans del descans Sara Cayuela i Maria Espinar farien pujar el 3 a 0 en el marcador que encarrilava la victòria i el títol. A la represa Irene García va fer el 4 a 0 i a partir d’aquí el pavelló ja va ser una festa cosntant que va acabar d’esclatar amb el xiulet final. Abans  però, primer Sara Cayuela i després Geraldine Gama van fer el cinquè i sisè gol de les locals. Ara aquest cap de setmana l’equip tancarà la temporada a la pista del Morell de Tarragona en un matx intranscendent on cap dels dos equips s’hi juga res.