L'equip no acaba de trobar el to al 2019. Foto: R.Gallofré

Derrota del Futsal Aliança Mataró en el darrer instant

Els mataronins cauen 4-3 amb el Natació Sabadell.

Dolorosa derrota la que va patir dissabte passat el Futsal Aliança Mataró en el darrer segon  a la pista del Natació Sabadell. Quan tot feia pensar que el partit s’acabaria amb empat a 3, els locals van fer el definitiu 4 a 3 sota la botzina davant la incredulitat dels jugadors mataronins que veien com se li tornaven escapar punts en els darrers instants.  Després d’aquesta derrota l’equip baixa fins la quarta posició i surt dels llocs que donen accés a jugar la Copa del Rei la temporada vinent.

La primera part del Futsal Aliança Mataró va ser brillant, van dominar l’esfèrica i el ritme de partit i van marxar al descans guanyant 1 a 3, un resultat que fins i tot hauria pogut ser més ampli. Rafa Berlanga va fer el 0 a 1 després d’una passada de Pablo Fernández, Alex del Barco va fer el 0n a 2 després de robar una pilota a la zona de creació local, el jove de casa Llibert Canal va fer el 0 a 3 i abans del descans els locals en una jugada aïllada van l’1 a 3.

A la represa el Natació va fer el 2 a 3 quan jugava amb un home més després de l’expulsió de Medina. Aquest gol va trastocar al Futsal i va esperonar als de casa que més tard farien el 3 a 3. I ja en el darrers segon i amb els de casa buscant la victòria amb porter jugador, l’ex-jugador   d’Indústries, de Playas de Castellón i del Pozo de Murcia, Dani Salgado va aconseguir el gol de la victòria local que deixava gelada tota la parròquia mataronina desplaçada fins a Sabadell.

Aquest cap de setmana no hi ha lliga i el conjunt entrenat per Albert Sabaté no tornarà competir fins el cap del 9 i 10 de març que rebi la visita del Cerdanyola del Vallès, un equip necessitat de punts que lluita per no baixar.