L'equip fent pinya abans d'un partit.

Derrota del Futsal Aliança Mataró a casa

els mataronins perden amb un dels favorits.

El Futsal Aliança va patir dissabte la primera derrota a la lliga enfront Hospitalet Bellsport, un dels candidats a lluitar per la lliga. Després de la victòria de la setmana passada a Ripollet els homes d’Albert Sabaté arribaven al partit amb molta moral i recuperant efectius, però l’inici del partit ja feia visualitzar un mal escenari. Els d’Hospitalet van sortir molt endollats i amb una marxa més que els mataronins, i al min 9, després d’una excel·lent jugada a pilota aturada, feien pujar el 0-1 al marcador. El partit seguia sense control local i els visitants, molt còmodes, aprofitaven les pèrdues locals per generar molt de perill, i fruit d’una arribava el 0-2 a les acaballes de la primera part. Cop molt dur i final de la primera part.

A la represa el partit va donar un tomb, els locals van començar a dominar i generar ocasions, però sense l’efectivitat que havien mostrat durant tota la pre-temporada, el gol no arribava. I quan millor estaven, els visitants, en un contraatac ràpid feien pujar el 0-3 al marcador, un nou cop molt dur per la moral mataronina. Pocs minuts després, i quan els locals seguien empenyant, l’expulsió de Rafa Berlanga amb vermella directe, suposava un nou inconvenient ja que a més, els visitants aprofitant la superioritat feien pujar al marcador el 0-4. Restaven 10 minuts de joc i els locals seguien insistint i en certes fases tancant el rival a la seva àrea, però sense efectivitat. Els minuts passaven i finalment es va arriscar amb porter jugador quan quedaven 5 minuts. L’1 a 4 el feia Pol Novo, amb una excel·lent circulació de joc de 5, fent engrescar els afeccionats locals. Però 1 minut més tard els visitants mataven el partit amb el definitiu 1 a 5. Els últims 3 minuts varen ser un voler i no poder dels mataronins, que tot i generar un munt d’ocasions no podien reduir distàncies en el marcador.

Primera derrota com a local en lliga i ara, el proper dissabte els nostres visitaran al Industrias Sta Coloma B, equip que de moment no ha sumat cap punt a la lliga.