Un partit del Futsal Aliança Mataró d'aquesta temporada.

Derrota contundent del Futsal Aliança davant el segon classificat

Les coses s'ajusten a la part alta.

El Futsal Aliança Mataró sènior masculí visitava la pista de l’Hospitalet, segon classificat de la lliga. El partit tenia tots els alicients per a ser un dels millors de la temporada. Si els visitants guanyaven deixaven mitja lliga sentenciada i si pel contrari els locals es feien amb la victòria, que així va ser, retallaven distàncies i posaven emoció a la zona alta.

La primera part del partit va transcórrer en dues fases ben diferents. Els primers deu minuts els mataronins amb una forta pressió varen dominar però sense materialitzar les ocasions, tot i que, en el minut 8 Miquel Soler feia pujar el 0-1 amb una sensacional voleia desde 14 metres. Els locals varen començar a reaccionar, generant perill amb el seu joc directe a pivot, i en una d’aquestes accions en el minut 12 arribava el 1-1 en pròpia porta. Dos minuts més tard, en una bona triangulació dels locals, la pilota arribava al pivot que es girava i finalitzava de forma brillant al pal curt per fer pujar el 2-1. Tocava demanar temps mort i rearmar a l’equip que s’havia diluit una mica. Poc abans de la mitja part, en un servei de banda, un fort xut al segon pal es convertia en el 3-1 i en un cop molt dur pels mataronins. Final de la mitja part amb sensació agridolça.

En l’inici de la segona part els mataronins varen apretar de valent, eren els millors minuts, però les poques ocasions nos es materialitzaven i en una pèrdua de pilota els locals armaven un contratac letal per fer pujar el 4-1 en el marcador. Restaven encara 14 minuts, però les sensacions no eren bones i l’equip no era capaç de perforar la porteria local. Els minuts avançaven amb ocasions pels dos equips i bones intervencions dels porters, quan a falta de 4 minuts els mataronins apostaven pel porter jugador. Decisió que no va provocar la reacció i amb dues pèrdues de pilota els d’Hospitalet feien dos gols de camp a camp fent pujar el 6-1 definitiu.

Els mataronins segueixen líders de la lliga però ara només amb 4 punts de distància dels segon classificat, l’Hospitalet.