-
-

Debut amb victòria del Futsal Aliança Mataró

A la complicada pista del Ripollet.

Primer partit de lliga i primera victòria (2-5) del Futsal Aliança Mataró sènior A masculí enfront el FS Ripollet, a la sempre complicada pista local. Els homes d’Albert Sabaté, després de la gran imatge mostrada en les semi finals de la Copa Catalunya amb el FC Barcelona, iniciaven la temporada 2019-20 a la lliga de 2aB amb un partit dels complicats, a la pista del Ripollet, equip que acaba de pujar a la categoria. El partit va començar amb domini local i fruit d’això arribava el 1-0 amb una acció de pivot. Adrià Donadeu, feia pujar el’1-1 al marcador després de varis minuts de domini visitant generant molt joc ofensiu i ocasions. Tot seguit Marc Campàs anotava el 1-2 visitant amb una triangulació que acabava al segon pal i abans d’arribar a la mitja part hi havia temps per veure dos gols més, un de cada equip, per fer pujar el 2-3 al marcador.

A la represa el domini visitant es va accentuar, tot i algunes aproximacions visitants molt perilloses, fruit del domini neix una triple ocasió visitant que acaba transformant el 2-4 Miquel Soler amb un potent xut exterior. Eren els millors minuts del Futsal Aliança Mataró i novament Marc Campàs, amb una vaselina marca de la casa, feia pujar el 2-5 i pràcticament sentenciava el partit. Els darrers 5′ el Ripollet ho va intentar de 5 però la defensa visitant va abortar qualsevol situació d’atac. Tres punts per iniciar la lliga amb bon peu i continuar amb una bona dinàmica.