Últim test de preparació.

Arriba l'hora de la veritat pel Futsal a la Segona Divisió femenina

Últim partit de pretemporada del sènior femení davant el CD Concòrdia, actual campió de la divisió de plata. Les jugadores no van entrar bé al partit i al primer minut de joc una pèrdua de pilota generava una transició que es convertia en el 0 a 1. Aquest gol en contra va fer despertar a l’equip i va començar a generar ocasions, però una altra pèrdua calcava la situació del primer gol per encaixar el 0 a 2. A partir d’aquí l’equip va demostrar molta personalitat i en una bona acció de Meritxell Ribas, Ariadna Bosch aconseguia retallar distàncies rematant al segon pal l’1 a 2 amb el que s’arribaria a la mitja part.

A la segona part l’equip va sortir molt bé i va generar moltes ocasions fins que la capitana Maria Espinar aconseguia l’empat amb un golàs de xut exterior que entrava per tot l’escaire. Als últims minuts del partit els 2 equips van tenir ocasions per avançar-se al marcador, on la Concòrdia va desaprofitar un penal, però el marcador ja no es va moure. Bon test per afrontar amb confiança l’inici de lliga a Ripollet el proper cap de setmana, on tindran algunes baixes.