Imatge d'arxiu de la UE Mataró. Foto: Joan Ventura

Victòria contundent de la UE Mataró-Germans Homs a Cornellà

Exhibició defensiva dels mataronins (48-74)

Deixar el rival amb només 48 punts, sigui com sigui, parla molt bé de les facultats defensives d’un equip. La Unió Esportiva Mataró-Germans Homs va empetitir el seu rival i va sumar una victòria molt convincent a la pista del Cornellà.

Superior en totes les facetes del partit, el Germans Homs ho va començar a demostrar a partir del segon quart. De fet, el Cornellà comandava el marcador al final del primer parcial (12-9). Tot seguit, un 11-27 abans del descans començava a deixar les coses clares. La tònica seguiria sent la mateixa durant la segona meitat. Els mataronins van guanyar la resta de parcials i durant aquest temps només van permetre 25 punts del Cornellà.

Omaru Toure (12 punts i 18 rebots) va ser el jugador de la UE Mataró més ben valorat del partit. Jaume Solé (23 punts, 5 triples i 4 rebots) el va seguir en aquest apartat. Els mataronins van capturar més rebots i van presentar més encert en totes les distàncies possibles. En definitiva, la victòria de l’equip de la capital del Maresme va ser del tot incontestable. La Unió se situa ara amb dos partits guanyats i una derrota. El Badalonès és el proper rival.