Alina Hartmann (19 punts), Olga Ruano i Marta Arbizu (13), Gina Camps (12) i Marta Rueda (11). Totes elles van superar la barrera dels deu punts i van ser bona mostra de la varietat de recursos ofensius de l’Advisoria Boet a la pista del Magectias de Las Palmas. L’equip insular va disposar d’un argument en atac de primer ordre, però els 27 punts de Regina Gómez no van servir de res davant un equip mataroní amb un joc molt més coral.

11-18 al final del primer quart i 29-46 al descans. L’Advisoria va controlar la situació en tot moment malgrat un intent de reacció local després del pas per vestidors. El 24-16 del tercer període no va tenir continuïtat en el darrer quart. Les mataronines van posar les coses a lloc amb un clar i contundent 13-28. Al final, un +24 per l’Advisoria que fa palès el millor rendiment del conjunt de la capital del Maresme.

El Boet va ser molt superior, sobretot, en el tir exterior; 10/23 (43%) per només un 1/11 (9%) de l’equip local. Una diferència abismal en l’encert i les capacitats d’un i altre equip en el llançament llunyà. L’Advisoria Boet, ara amb un balanç de dues victòries i dues derrotes, vol arribar lluny aquesta temporada a la Lliga Femenina 2.