David Romero en acció. Foto: cedida

Una mala primera part condemna el Boet a Martorell

Els mataronins perden per 82 a 64

22 a 9 i 21 a 16. Els dos primers parcials deixaven el Mataró Parc Boet en una situació compromesa quan s’arribava a la mitja part. +18 per l’equip local, que es mostrava molt més constant en ritme anotador i gaudia de l’aportació ofensiva de bona part de la seva plantilla. El Boet ho va intentar a la represa, però la llosa era massa pesada.

El 20 a 30 del tercer quart deixava marge per a la remuntada, però els mataronins es van tornar a encallar en atac durant els últims minuts. Com en el primer quart, només van ser capaços de fer 9 punts en el període que tancava el partit. El Martorell, molt regular, ho va aprofitar per emportar-se la victòria amb relativa comoditat (82 a 64). L’equip local, més agressiu en la recuperació, també va mostrar més encert en tirs de dos punts.

Marc Rubio, amb 20 punts, va ser el màxim anotador del Mataró Parc Boet. David Romero, el millor jugador de l’última jornada, va sumar 11 punts i 7 rebots. Miquel Puig, 17 punts amb 5 triples, també va fer un bon partit. Van debutar les dues últimes incorporacions: el senegalès Waly Niang va aportar 2 punts i 3 rebots en vuit minuts i el montenegrí Dordije Marinovic, 7 punts i 8 rebots en vint minuts de joc. Tot plegat no va ser suficient per aconseguir la tercera victòria de la temporada.