Un partit de la UE Mataró. Foto: Joan Ventura.

La UE Mataró ofega el Bàsquet Draft Gramenet

Victòria local per 65 a 39

La Unió Esportiva Mataró torna a escalar posicions a la classificació després de la seva victòria convincent davant el Draft Gramenet, fonamentada sobretot en una gran actuació defensiva. El rival només va poder anotar 39 punts i, quan això passa, tens totes les de guanyar. Així va ser. El triomf permet al conjunt mataroní situar-se vuitè a la classificació amb un balanç de 8-12.

Després d’un 15-12 al final del primer quart, les mataronines van resoldre el partit gràcies a un segon període fantàstic: 21-3. El parcial és d’aquells que deixa petjada. L’equip local va gestionar diferències després del descans però va mantenir, gairebé durant tot el partit, una intensitat defensiva asfixiant. Al final, victòria contundent per 65 a 39.

El Draft Gramenet només va arribar al 23% d’encert en tirs de dos, una estadística escarransida que mostra la pobra selecció en el llançament del conjunt visitant però també l’alt nivell d’activació defensiva de la Unió. En atac, Montserrat Pujolreu, que va anotar 13 punts, va ser la jugadora més destacada.