Ni els 22 punts d’un inspiradíssim Natxo Ariño (5/11 en triples), ni els 15 rebots d’un immens Omaru Touré sota l’anella ni el factor Palau. La Unió Esportiva Mataró-Germans Homs no va poder frenar el poder d’un CB Tarragona que presenta una varietat de recursos formidable. El líder va demostrar per què ho és a la capital del Maresme.

El conjunt tarragoní va igualar la lluita pel rebot malgrat el potencial dels mataronins dins la pintura. A més, va ser capaç de forçar moltes més situacions de tir lliure. El líder va oferir una imatge molt sòlida i la Unió, malgrat competir en tot moment, no en va tenir prou per sumar una altra victòria a casa.

Els quatre parcials van ser molt igualats (14-17, 15-16, 20-17 i 16-21). En realitat el partit es va resoldre per petits detalls però, segurament, ara mateix el Tarragona és capaç de mantenir una regularitat en el joc superior a la del Mataró.

El balanç de 12 victòries i 8 derrotes deixa l’equip de la capital del Maresme a la sisena posició. El Tarragona, que només ha perdut tres partits, queda lluny. La resta d’equips que el Germans Homs té per davant encara semblen a l’abast. El Sant Adrià, segon, només té dues victòries més.