Un partit del Mataró Construtoni Ponce d'aquesta temporada.

Tercera victòria seguida del Mataró Construtoni Ponce

Totes tres han arribat en finals ajustats

73-76 a la pista del Tarragona, 57-55 davant el Girona i, aquest cap de setmana, 60-58 per superar el Càmping Bianya Roser. El Mataró Construtoni Ponce ha fonamentat les seves últimes victòries en l’admirable capacitat d’afrontar finals ajustats amb sang freda. A les mataronines no els ha tremolat el pols a l’hora de jugar-se partits a caixa o faixa.

En la darrera d’aquestes victòries, el conjunt mataroní bé hauria pogut arribar al final amb un marcador més clar. L’equip de Dani Perdiguero va començar el partit amb molta força i, al final del primer quart, manava amb contundència (20-8). Aquest seria el seu màxim avantatge durant el partit.

El Càmping Bianya Roser va reaccionar a partir del segon període. Les diferències cada cop s’anaven ajustant més (30-22 al descans). El Mataró Construtoni presentava un nivell d’encert exterior que l’apropava a la victòria (5/15 en triples per només 1/13 de l’equip visitant), però això va resultar insuficient per arribar al tram final amb la victòria a la butxaca.

La victòria es va quedar a casa per petits detalls i malgrat els 24 punts del Càmping Bianya Roser en l’últim quart. La bona defensa inicial va deixar pas a uns darrers minuts de desconcert, però les mataronines van poder celebrar el tercer triomf consecutiu. Carla Carbonell, amb 10 punts, va ser la jugadora més destacada del partit.