Imatge d'arxiu del Mataró Parc Boet. Foto: R.Gallofré

Primera victòria del Mataró Parc Boet

El conjunt d’Alberto Peña supera l’Almozara (72-67)

Un fantàstic últim quart (20-9) va permetre al Mataró Parc Boet derrotar l’Almozara i sumar la seva primera victòria de la temporada en la tercera jornada de la Lliga EBA. Els mataronins van treure partit, en aquests últims minuts, de la seva superioritat en zones exteriors. Els deu triples del Boet, per només dos del rival, van dictar sentència.

Una vegada més, i per tercer partit consecutiu, el Boet va veure com el rival es mostrava imponent dins la pintura (26 a 40 en rebots). A més, els mataronins només van capturar tres rebots ofensius (deu l’Almozara). Així les coses, l’equip d’Alberto Peña havia d’afinar molt la punteria en el tir per tenir opcions reals de victòria. Els percentatges, en aquest sentit, van ser molt correctes i el Boet va marcar la diferència, sobretot, en el llançament exterior. El conjunt aragonès només va fer dos triples en quinze intents.

El Mataró Parc Boet arribava a l’últim quart sis punts a sota (52-58), però va ser capaç de capgirar la situació en el darrer parcial (72-67). Els 22 punts i 10 rebots defensius de Marc Rubio hi van ajudar. Miquel Puig, amb 16 punts, i David Romero, 12 punts i 7 rebots, van ser els altres mataronins que van brillar amb llum pròpia. El Boet queda ara amb un balanç d’una victòria i dues derrotes.