Un partit d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet surt escaldat de la pista del líder

El conjunt mataroní perd amb contundència a Vic (83-52)

El CB Vic-Universitat de Vic només ha perdut un partit de lliga (balanç de 19-1). El Mataró Parc Boet només n’ha guanyat quatre (balanç de 4-15). Les matemàtiques i l’esport sovint no són bones amigues, però de vegades dos i dos fan quatre. El Vic va passar per sobre del Boet.

Els mataronins van plantar cara durant el primer quart (18-15). A partir del segon, el Vic va començar a marcar diferències. De fet, un parcial de 25 a 7 s’encarregaria de deixar el partit pràcticament sentenciat (43-22 al descans). El Boet va millorar en atac després del pas per vestidors, però el Vic mantenia un bon ritme anotador (64-41).

L’últim període va servir per acabar d’accentuar la diferència entre un i altre equip (19 a 11 per deixar el resultat en el 83-52 definitiu). El Vic, més constant i amb més recursos ofensius, va demostrar els motius del seu sòlid lideratge en aquest grup de la Lliga EBA.

El Mataró Parc Boet va comptar amb el bon partit de Mustapha Dibba (13 punts i 8 rebots) i Carlos Canals (10 punts), però jugadors com David Romero o Japeth Joseph Kadji, que normalment lideren l’equip en l’apartat ofensiu, no van poder superar l’estructura defensiva del rival (12 punts entre tots dos). El conjunt mataroní, com l’equip femení de la mateixa entitat, necessita reaccionar.