El 20 a 5 de l’últim quart va enterrar, de manera definitiva, les opcions del Mataró Parc Boet a la pista del SESE. La realitat és que, fins aleshores, el partit tampoc feia bona pinta. El conjunt local s’havia imposat en els tres primers períodes i dominava per 58 a 47, però el +15 del darrer parcial va deixar el marcador final en un 78 a 52 molt contundent.

El Boet, sense el seu últim fitxatge, Japeth Joseph Kadji, va tornar a patir de manera exagerada dins la pintura. El conjunt mataroní només va ser capaç de capturar 17 rebots, i així és certament complicat competir. El SESE, 35 rebots i molta més presència en el joc interior gràcies a Charlie Rock Wilson (10 punts i 14 rebots), va anar obrint forat a mesura que avançava el partit.

A banda de la debilitat manifesta prop de cistella, el Boet va presentar un percentatge molt pobre en el tir exterior (5/22 per un 23% d’encert en triples). El SESE, mentrestant, s’enfilava fins un 39% de precisió. En tirs de camp, la diferència també va ser notable (53% vs. 38%). En general, el Boet va ser superat en la gran majoria de facetes.

Mustapha Dibba, amb 13 punts, va ser el màxim anotador i el jugador més ben valorat d’un Mataró Parc Boet que encara haurà de millorar bastant per fugir dels últims llocs de la classificació. Els mataronins, amb aquesta nova derrota, segueixen a la cua de la taula amb l’Almozara.