Bon partit de David Romero. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet guanya i evita ser cuer

Victòria mataronina a la pista de l’Almozara (68-74)

Hi havia en joc fugir de l’últim lloc de la classificació. Mataró Parc Boet i Patria Hispana Seguros Almozara es veien les cares amb l’objectiu de guanyar i evitar acabar la jornada com a cuers. El desenllaç va somriure a l’equip mataroní, que ara ja suma quatre victòries aquesta temporada.

El Mataró Parc Boet va sortir amb força i ja manava al final del primer quart (16-25). El partit, però, va ser d’alternances. El conjunt de Saragossa va ajustar la defensa durant el segon període i el Boet només va poder anotar onze punts (26-11).

Després del pas per vestidors es va repetir la història del primer quart. Parcial de 15-25 i el Boet novament per davant en el marcador (57-61). En l’últim període, tots dos equips van perdre fluïdesa ofensiva (11-13) i els mataronins van poder certificar la victòria (68-74).

El Boet va forçar més situacions de tir lliure i aquí va decidir el partit. Marc Rubio, 22 punts, ho va anotar tot de dos i també des de la línia de tirs lliures (9/9 100%). Va culminar el seu partit amb tres triples. David Romero va aportar 9 punts i 10 rebots, i Japeth Joseph Kadji (13 punts / 8 rebots) també va signar un bon partit. El Boet necessitava la victòria per agafar una mica d’aire.