Sergi Ventura va canviar la dinàmica del partit.

La UE Mataró-Germans Homs supera el Castelldefels i ja és líder

Els de Charly Giralt van capgirar el partit en l’últim quart (68-64)

Un últim parcial de 22 a 12 va permetre a la Unió Esportiva Mataró-Germans Homs sumar la cinquena victòria de la temporada i situar-se líder de la lliga, tot i que sigui provisionalment. Encara s’ha de jugar el partit d’aquesta jornada entre l’invicte Tarragona i el Mollet, que està ajornat fins el 5 de desembre. Els mataronins han començat el curs a tot gas i ja enllacen cinc victòries seguides.

Contra el Castelldefels, els de Giralt van posar en pràctica un exercici de persistència i capacitat de reacció. D'entrada, per refer-se d’un primer quart en el qual l’equip visitant anotava amb massa facilitat (15-24). Després, per protagonitzar un últim parcial de 22 a 12 i acabar capgirant el partit en els darrers instants. Sergi Ventura va ser el revulsiu de l’equip durant aquests minuts.

Omaru Toure, 15 punts i 17 rebots (10 dels quals ofensius), va ser un dels pilars fonamentals de la victòria. La seva presència dins la pintura va resultar cabdal per oferir als companys segones oportunitats de cara cistella. Ben secundat per Jose Cabrera (8 punts i 11 captures), el Mataró va dominar el rebot amb autoritat (55 vs. 35).

Jaume Solé, amb 16 punts, va ser el màxim anotador dels mataronins i, malgrat una estadística col·lectiva pobra en tirs lliures (8/29), els locals van certificar a casa una altra victòria que els situa de ple a la zona alta de la classificació. Dissabte que ve la Unió justament visita l’altre equip que ja acumula cinc victòries, el Tarragona.