La UE Mataró, una pinya.

La UE Mataró-Germans Homs reacciona a temps i supera el Badalonès

Els mataronins s’imposen per un escarransit 62 a 58

El bàsquet, de vegades, prepara paradoxes importants. La UE Mataró va acabar el partit amb un 14% d’encert en triples (5/35). El percentatge, tot i que molt pobre, va ser suficient per guanyar. A més, un triple va resultar decisiu. Corria l’últim minut quan Ariño, que fins aleshores només n’havia anotat un de nou intents, va clavar la seva segona cistella de tres punts per obrir l’escletxa definitiva en el marcador (60-55).

Abans d’aquest final paradoxal, el partit havia oscil·lat com un pèndol. La defensa del conjunt mataroní en el segon quart deixava el Badalonès amb només set punts (23-7) i capgirava un inici complicat (12-20 durant el primer període). A la represa, la defensa en zona dels visitants va accentuar el desencert de la Unió des de la llarga distància. El partit va entrar en una fase d’incertesa, però finalment la victòria es va quedar a casa.

Solé (18 punts i 12 rebots), Cánovas (10 punts i 7 rebots), Ariño (16 punts) o Toure (12 rebots), van sumar dígits importants per assegurar un nou triomf del conjunt mataroní, que ara se situa tercer a la classificació amb tres victòries i només una derrota.