Mala ratxa del Mataró Construtoni Ponce. Foto: R.Gallofré

La UE Mataró Construtoni Ponce torna a perdre

Tercera derrota seguida de les mataronines

Lleida, Sant Adrià i ara Bianya Roser. Tres partits, tres derrotes. La UE Mataró Construtoni Ponce haurà de superar un inici de temporada complicat i redreçar la seva situació a la Copa Catalunya Femenina. Les mataronines no aixequen cap des de la derrota a Lleida, molt ajustada, en la primera jornada de lliga. El Bianya Roser, aquest dissabte, va remuntar nou punts per acabar guanyant amb certa comoditat.

Les mataronines van saltar a la pista amb les idees molt clares i al final del primer quart manaven en el marcador (11-15). Les coses es van començar a torçar a partir del segon període. Un parcial de 18 a 10 permetia al conjunt local marxar amb avantatge al descans. A la segona meitat, la dinàmica favorable al Bianya Roser es va accentuar. Parcials de 20 a 13 i 22 a 19 per assegurar una victòria que el Mataró no va poder acariciar en cap moment.

El Bianya Roser va basar el triomf en un major encert en zones interiors i en el paper destacat de Mar Trabal, que va anotar 18 punts. Ariadna Magriñà, que en va fer 13, va tornar a ser la jugadora de la Unió més ben valorada del partit. El conjunt mataroní buscarà sortir de la cua de la classificació tot sumant la primera victòria de la temporada en el proper partit a casa. Dissabte que ve, la Unió rebrà el Basket Almeda al Palau.