Una imatge d'arxiu del Boet.

L'Advisoria Boet torna a perdre, aquest cop amb l'Ardoi

Les mataronines cauen 70-61.

L'Advisoria Boet va ensopegar en la seva visita a l'Ardoi, equip de la zona alta de la classificació i que segueix augmentant la mala ratxa de resultats del Boet, que ja es troba només un triomf per sobre del tercer per la cua. Les de la capital del Maresme van claudicar per 70-61 en un partit equilibrat que va acabar decidint-se per les navarreses malgrat el bon partit de Silvia Diao (10 punts i 9 rebots) i el de Jones (18 punts i 9 rebots).

El conjunt mataroní sempre va estar dins del partit, tot i que a remolc ja des d'un primer moment davant un rival amb bon encert en el triple i que va emportar-se un +5 del primer període. Les mataronines van ajustar el matx en el segon, millorant l'encert sota cistella i empatant el parcial (15-15) per mantenir el diferencial a la mitja part.

A la represa, el Boet va veure com se li escapaven les opcions de triomf en un mal període. Les locals van prémer l'accelerador liderades pels triples d'Echeverria i Liñeira, i van fer-se fortes en defensa per ampliar en set la distància. L'equip taronja perdia de 12 amb un quart per remuntar. Tot i que es va intentar (15-18) no va ser possible i la derrota va tornar a ser un fet.