Presentació del nou patrocinador.

L'Advisoria Boet planta cara però no pot amb el líder

Les taronges perden amb el RC Celta per 63-75.

L'Advisoria Boet presentava de manera oficial el seu nou patrocinador en el primer partit a casa, i no era un rival fàcil. Les mataronines rebien el RC Celta Zorka, líder destacat de la Lliga Femenina 2 que arribava a l'Eusebi Millan amb un espectacular 12-0 de victòries. Les de Jordi Vizcaíno van intentar-ho, però van acabar claudicant per 63-75 davant un equip de moment intractable.

El matx va començar equilibrat entre els dos conjunts, però amb avantatge (16-19) per a les visitants. Les mataronines no es donaven per vençudes i van seguir mantenint el ritme que exigia el matx. Això, però, va deixar un 16-20 al segon quart que obria forat al descans.

A la represa el Boet va tenir el seu moment, eixugant la defensa de les visitants i aconseguint retallar distàncies: 19-15. Això deixava l'equip a només tres punts, però no va ser suficient. En el darrer quart, les visitants van demostrar el seu potencial i van trencar el matx amb una distància important que col·locava el 63-75 final.