Jones, la millor de les taronges.

L'Advisoria Boet perd després de dues pròrrogues

Les mataronines cauen 84-87 amb l'Arxil.

L'Advisoria Boet va encaixar una derrota dolorosa el cap de setmana passat davant l'Arxil. Les mataronines, que venien d'una ensopegada, van perdre per 84-87 després de dues pròrrogues en un partit que havien dominat en el primer quart però que no van poder sentenciar. D'aquesta manera, el Boet cau a la vuitena posició (6-8 de balanç) després de perdre amb un equip de la zona baixa que fins aquest cap de setmana només portava tres victòries.

El partit va començar molt bé pels interessos de les de Jordi Vizcaíno. El primer parcial de 18-10 va obrir un forat important, que s'ampliava en el segon quart amb el 21-19. Al descans, les mataronines guanyaven de deu i es veien en disposició de sumar el triomf gràcies al bon paper de Jones (20 punts, 18 rebots i quatre assistències) i la sempre incansable Olga Ruano, que va anotar 27 punts i va recollir 10 rebots. Però tot canviaria a la represa.

Una tornada a la pista fulgurant de les visitants, que van revertir la manca d'eficàcia de la primera part, va ajustar-ho tot: 15-25 de parcial i empat al marcador. Així es va arribar al darrer quart, on va haver-hi intercanvi de cops i d'avantatges i es va acabar amb empat. A la pròrroga, la por a fallar estava ben present,  i els dos equips es van repartir encerts i errors: 7-7. I a la segona part de la pròrroga va ser quan l'Arxil, un pèl més encertat (6-9) va acabar emportant-se el triomf de l'Eusebi Millán.