24 victòries i 2 derrotes. El Celta ha acabat la temporada com un equip gairebé inabastable. Doncs bé, l’Advisoria Boet ha estat un dels pocs conjunts que l’ha pogut tractar de tu. En el partit de la primera volta, les mataronines van perdre de 12. A Vigo, per tancar la lliga, l’equip de Jordi Vizcaíno va protagonitzar una autèntica exhibició de convenciment i moral competitiva.

El Boet ja fa un parell de setmanes que s’ha assegurat la seva permanència a la Lliga Femenina 2. Una missió que es considerava altament complicada en l’estrena a una categoria que t’enfronta a rivals de gran estructura i tradició. Les mataronines, doncs, han celebrat la gesta quedant-se a les portes de protagonitzar-ne una altra. El Boet va plantar cara fins el final al gran dominador de la lliga, un Celta de Vigo que ha devorat la competició.

El 65-62 final parla d’un partit molt igualat que les mataronines fins i tot comandaven després del primer quart (18-23). Al descans, tot equilibrat (32-32). Una tònica que va seguir fins el final, quan el conjunt gallec va poder imposar el seu talent individual per acabar guanyant el partit (65-62).

El Boet, amb una plantilla més curta i amb poques possibilitats d’anar a la línia de tirs lliures (9 llançaments per 23 del rival), va tancar la lliga amb una formidable actuació a la pista del campió.

Temporada per a la història de l’Advisoria Boet.