El 3x3 de bàsquet està en auge, així ho demostren les altes participacions que s’han donat en els que han tingut lloc durant el mes de juliol a Mataró. Si a principis de mes, al que es va celebrar a l’Eusebi Millan s’hi inscribien al voltant de 175 equips, aquest cap de setmana passat al 3x3 de Santes organitzat per la UEM s’arribaven als 210 equips, amb més de 750 participants.

El diumenge 21 el Palau Josep Mora va ser l’epicentre del 3x3 de Les Santes, en una jornada que va començar a les 9 del matí i que es va allargar fins a quarts de 9 del vespre. A més del Palau, el Casal (pista annexa al Mora) i Valldemia van ser els llocs on es va desenvolupar la competició.

Cal destacar l’alt nivell dels participants, amb jugadors i jugadores de les seleccions catalanes a diverses categories, i també provinents dels equips més potents com Barça o Penya entre d’altres. La competició es va tancar el diumenge al vespre amb les disputes de les finals sèniors, que en el cas masculí va guanyar l’Alle, escola d’alemany integrat pels jugadors de la UEM Traver, Juanola, Viñallonga i Edu Rodríguez; i en el cas femení se la va endur l’equip també integrat per jugadores de la casa: Coll, Moya i Cuní.

Remarcar que l’esdeveniment no s’hauria pogut celebrar sense la col·laboració de tots els voluntaris (pares, jugadors, entrenadors...) a qui  la UEM va agrair la seva implicació. També  a Finques Castellà com a patrocinador de la cita.